Здравейте, уважаема медия! Искам да споделя с Вас и вашите читатели

...
</TD
>Здравейте, уважаема медия! Искам да споделя с Вас и вашите читатели
Коментари Харесай

Гледката от снимката на какво Ви прилича?

Здравейте, уважаема медия! Искам да споделя с Вас и вашите читатели следната панорама, която се намира в град Асеновград, на улица " Миньор ", наоколо до централната ромска махала.

Така четец на Plovdiv24.bg стартира сигнала си до нас:

Искам да задам следния въпрос до Регионална инспекция за опазване на околната среда, управниците на отдел " Екология ", градската администрация на община Асеновград (в частност до кмета и общинските съветници на Асеновград) и всички Ваши читатели. 

Гледката от фотографията на какво Ви наподобява? На централен гробищен парк или на публично (неофициално) градско бунище? 

Как е допустимо да има такава неприемлива и гнусна гледка през 21 век в държава от Европейския съюз?  

Това ли заслужават нашите скъпи покойни роднини? 

Как е допустимо този регион да наподобява по този начин и на никого да не му прави усещане и да не се подхващат никакви ограничения през годните? Какво общество сме ние? В каква страна живеем и накъде сме тръгнали? Нали всеки знае, че крайната спирка на всеки човек е в този гробищен парк?

Как е допустимо градската администрация и всички управници в общината да живеят и спят умерено? Толкова ли им харесва на тях и на жителите в града да живеят в тази кочина и да се срещат с тази отвратителна и неприемлива панорама? Вие приемате ли тази панорама за естествена? Харесва ли ви?

Отговорете си сами?

Моля, Вие като виновна и сериозна медия да обърнете особено внимание на този противен и недопустим проблем! Снимките са снимани преди време!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР